flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про організацію у Деснянському районному суді м. Чернігова навчання з питань пожежної безпеки

02 лютого 2024, 11:14

ПРЕС-СЛУЖБА

ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ЧЕРНІГОВА

Про організацію у Деснянському районному суді м. Чернігова навчання з питань пожежної безпеки

 

01 лютого 2024 року представники Чернігівського районного управління Головного управління ДСНС України у Чернігівській області провели навчальне заняття з питань пожежної безпеки для працівників апарату Деснянського районного суду м. Чернігова.

Під час теоретичної частини рятувальники ознайомили присутніх з причинами пожеж і послідовністю дій у разі їх виникнення, нагадали екстрений номер Служби порятунку «101», розповіли про різновиди вибухонебезпечних предметів та що робити у випадку їх виявлення.

Усі охочі мали можливість загасити умовну пожежу за допомогою вуглекислотного вогнегасника та обговорити питання, пов’язані з правилами безпеки життєдіяльності.

Залучення працівників апарату суду до навчальних занять з питань пожежної безпеки сприяє підвищенню рівня їхніх пожежно-технічних знань, забезпеченню ознайомлення з протипожежними заходами та діями в разі виникнення пожежі, напрацюванню практичних навичок з використання наявних засобів пожежогасіння та вжиття заходів  щодо недопущення  виникнення  пожеж.