flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справу щодо неповнолітніх призначено до судового розгляду

12 жовтня 2017, 14:06

ПРЕС-СЛУЖБА

ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ЧЕРНІГОВА

Справу щодо неповнолітніх призначено до судового розгляду

12 жовтня 2017 року відбулося підготовче судове засідання у кримінальному провадженні щодо Тимченко Євгенії Вячеславівни, Швець Олександри Олександрівни, Ярини Анастасії Сергіївни, Кулішенко  Катерини Олексіївни, Півень Марії Олегівни за ч. 2 ст. 296 КК України та клопотанні про застосування примусових заходів виховного характеру до малолітньої Власової Поліни Вікторівни щодо вчинення суспільно-небезпечного діяння, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України.

Всі учасники процесу, крім потерпілої Малоштан П.В. та її законного представника, висловили думку про здійснення судового розгляду у закритому судовому засіданні.

За результатами проведеного підготовчого судового засідання ухвалою суду кримінальне провадження у відношенні Тимченко Євгенії Вячеславівни, Швець Олександри Олександрівни, Ярини Анастасії Сергіївни, Кулішенко  Катерини Олексіївни, Півень Марії Олегівни за ч. 2 ст. 296 КК України та клопотання про застосування примусових заходів виховного характеру до малолітньої Власової Поліни Вікторівни призначено до судового розгляду на 9-ту годину 20 жовтня 2017 року.

Справа буде слухатись у частково закритому судовому засіданні. Судові дебати, репліки та останнє слово обвинувачених буде відбуватися у відкритому судовому засіданні. Дане рішення суд прийняв відповідно до положень ч. 2 ст. 27 КПК України, з метою усунення можливого негативного ефекту судового процесу на малолітню особу, щодо якої розглядається клопотання про застосування заходів виховного характеру, та неповнолітніх обвинувачених, створення найбільш сприятливих умов для одержання від них правдивих показань і для здійснення кримінального провадження в цілому.

Відповідно до ч. 1 ст. 376 КПК України, судове рішення проголошується прилюдно негайно після виходу суду з нарадчої кімнати.