flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвалено обвинувальний вирок особі, яка заподіяла смерть своєму братові

10 січня 2020, 15:30

ПРЕС-СЛУЖБА

ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ЧЕРНІГОВА

Ухвалено обвинувальний вирок особі, яка заподіяла смерть своєму братові

   10 січня 2020 року вироком Деснянського районного суду м. Чернігова  Корнієнка В.О. визнано винуватим в умисному протиправному заподіяння смерті іншій людині (своєму братові) та засуджено до 8 (восьми) років 6 (шести) місяців позбавлення волі.

   Судом встановлено, що 30 березня 2019 року близько 21 год. 00 хв. - 21 год. 30 хв. Корнієнко В.О., перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, на подвір’ї господарства по вул. Мічуріна, 21 в м. Мена Чернігівської області на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин з братом умисно, з метою протиправного заподіяння смерті, наніс йому один удар ножем в ділянку грудної клітини, чим спричинив проникаюче поранення грудної клітини з ушкодженням верхньої порожнистої вени, в результаті чого потерпілий помер в кареті швидкої допомоги від колото-різаного поранення грудної клітини з ушкодженням верхньої порожнистої вени.

   Вирок суду може бути оскаржений до Чернігівського апеляційного суду протягом 30 днів з дня його проголошення. Для обвинуваченого, що перебуває під вартою, строк подачі апеляційної скарги обчислюється з моменту вручення йому копії судового рішення.