flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливості роботи суду в умовах карантину

24 лютого 2021, 09:21

Особливості роботи суду в умовах карантину

В умовах карантину, установленого постановою Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», доводимо до відома особливості роботи Деснянського районного суду м. Чернігова.

  1. Згідно із підпунктом 4.4 пункту 4 Правил пропуску осіб до приміщення Деснянського районного суду м. Чернігова та його територію транспортних засобів, затверджених наказом голови Деснянського районного суду м. Чернігова від 20 лютого 2020 року № 15-д/г, із змінами і доповненнями, тимчасово, у разі запровадження Кабінетом Міністрів України карантину, забороняється пропуск до приміщення суду осіб:

1) з ознаками респіраторних захворювань та підвищеною температурою;

2) без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіратора або захисної маски;

3) які не є учасниками судових засідань.

Пропуск осіб до приміщення суду здійснюється працівниками територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області.

  1. З метою запобігання поширення інфекційних захворювань за можливості пропонуємо скористатися засобами електронного зв’язку та направляти документи на офіційну електронну пошту суду – inbox@ds.cn.court.gov.ua.
  2. Судові засідання в режимі відеоконференції, доручені Деснянському районному суді м. Чернігову, будуть забезпечені за умови своєчасного направлення копії ухвали суду та вільного залу судових засідань.
  3. Розклад роботи суду та графіки прийому громадян не змінюються.