flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підписано Меморандум про співробітництво

29 вересня 2021, 09:29

ПРЕС-СЛУЖБА

ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ЧЕРНІГОВА

Підписано Меморандум про співробітництво

Голова Деснянського районного суду міста Чернігова Микола Кузюра та ректор Національного університету «Чернігівська політехніка» Олег Новомлинець під час зустрічі 24 вересня 2021 року підписали Меморандум про співробітництво.

Меморандум передбачає двосторонню співпрацю у сфері професійної підготовки фахівців у галузі права, обмін інформацією і досвідом в межах відповідних функцій і повноважень Сторін; здійснення наукової та практичної діяльності у сфері забезпечення верховенства права, захисту прав і свобод людини та громадянина на основі рівноправності; підвищення довіри до суду, налагодження механізмів набуття практичного досвіду здобувачами вищої освіти, які навчаються за спеціальністю «Право» в Національному університеті.

Національний університет «Чернігівська політехніка» – один  із передових закладів вищої освіти України, який серед інших спеціальностей готує  і високопрофесійних юристів. Тому в Деснянському районному суді м. Чернігова приділяється велика увага до проходження практики майбутніх юристів.