flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справу щодо вбивства працівника поліції призначили до судового розгляду

14 липня 2022, 08:03

ПРЕС-СЛУЖБА

ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ЧЕРНІГОВА

Справу щодо вбивства працівника поліції призначили до судового розгляду

12 липня 2022 року відбулося підготовче судове засідання у кримінальному провадженні щодо Двойноса Олександра Михайловича, обвинуваченого у вчиненні  кримінальних  правопорушень, передбачених  п. 12 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 15 п.п. 1, 12 ч. 2 ст. 115 КК України, та Туніка Дмитра Сергійовича, обвинуваченого у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. 12 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 15 п.п. 1, 12 ч. 2 ст. 115 КК України.

Кримінальне провадження призначено до судового розгляду на 12 годину 30 хвилин 20 липня 2022 року у закритому судовому засіданні.

 

Колегія суддів також задовольнила клопотання прокурора про обрання обвинуваченим запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

 

Інші обвинувачені Сапожніков Я.Є. та Євчук І.А. тричі поспіль не з’являлися в підготовче судове засідання, примусовий привід щодо них не було здійснено через відсутність обвинувачених за місцем проживання. З метою забезпечення повноти та оперативності судового розгляду, дотримання завдань кримінального провадження, виходячи з положень ст. ст. 217, 334 КК України, матеріали кримінального провадження стосовно цих обвинувачених виділено в окреме провадження в копіях та оригіналах.

Крім того, колегія суддів задовольнила клопотання прокурора та надала дозвіл на затримання обвинувачених з метою їх приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Зважаючи на ухилення обвинувачених від суду, у відповідності до ст. 335 КПК України, вони оголошені в розшук та судове провадження щодо них зупинено до  розшуку обвинувачених Сапожнікова Я.Є. та Євчука І.А.

 

 

Прес-секретар суду