flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Надійшов обвинувальний акт щодо службових осіб КНП «Чернігівський медичний центр сучасної онкології» Чернігівської обласної ради

11 жовтня 2022, 16:56

ПРЕС-СЛУЖБА

ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ЧЕРНІГОВА

Надійшов обвинувальний акт щодо службових осіб КНП «Чернігівський медичний центр сучасної онкології» Чернігівської обласної ради

До Деснянського районного суду м. Чернігова надійшло кримінальне провадження щодо службових осіб КНП «Чернігівський медичний центр сучасної онкології» Чернігівської обласної ради.

 Відповідно до обвинувального акта, генеральний директор зазначеного закладу підібрав виконавців та пособника, тим самим створивши та очоливши стійку організовану злочинну групу для вчинення злочинів, пов’язаних з незаконною вимогою оплати за надання медичної допомоги в комунальному закладі охорони здоров’я та заволодіння чужим майном на користь третіх осіб. Як встановлено органом досудового розслідування, до складу даної групи увійшли завідувач мамологічного відділення з реконструктивно-пластичною хірургією, старша медична сестра та два лікарі-онкологи-хірурги.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями, визначено головуючого – суддю Сапона А.В.

Підготовче судове засідання даного кримінального провадження призначено на 10-ту годину 26 жовтня 2022 року.