flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Узагальнення з питань наповнення інформацією веб-сторінки Деснянського районного суду м. Чернігова за ІІ півріччя 2019 року

19 березня 2020, 08:28

Узагальнення з питань наповнення інформацією веб-сторінки Деснянського районного суду м. Чернігова за ІІ півріччя 2019 року

 

Протягом періоду з липня по грудень 2019 року головними спеціалістами Деснянського районного суду м. Чернігова Юрчуком Е.Е. та Карпенко І.В. вживались дієві заходи щодо дотримання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» у частині систематичного та оперативного оприлюднення інформації, забезпечення прозорості та відкритості діяльності Деснянського районного суду м. Чернігова.

Уся інформація, що стосується діяльності Деснянського районного суду м. Чернігова  розміщена на офіційному веб-сайті  (https://ds.cn.court.gov.ua/sud2506/).Постійно оновлювались такі рубрики, як: Новини; Оголошення про виклик до суду;Списки справ, призначених до розгляду; Апарат суду; Перелік слідчих суддів та судді, які спеціалізуються на розгляді кримінальних проваджень щодо неповнолітніх;Нормативні акти;Судовий збір; Платіжні реквізити; Показники діяльності суду; Засади використання автоматизованої системи документообігу судутощо.

Протягом зазначеного періоду, продовжено оприлюднення базових показників роботи суду згідно рішення Ради суддів загальних судів від 02 квітня 2015 року № 28 та звітність про стан здійснення правосуддя.

Крім того, постійно передається інформація для оновлення Єдиного державного реєстру судових рішень.

Усього на веб-сайті суду в другому півріччі 2019року внесено232 оновлення інформації.

 

 

Головний спеціаліст                                                 І.В. Карпенко

12 березня 2020року