flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справу щодо працівника ветеринарної медицини призначено до судового розгляду

18 квітня 2019, 11:59

ПРЕС-СЛУЖБА

ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ЧЕРНІГОВА

Справу щодо працівника ветеринарної медицини призначено до судового розгляду

17 квітня 2019 року відбулося підготовче судове засідання у відношенні обвинуваченого у погрозі вбивством щодо працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. Кримінальне провадження призначено до судового розгляду на 14 годину 30 хвилин 26 квітня 2019 року у відкритому судовому засіданні.

 

Захисник обвинуваченого за клопотанням трудового колективу Чернігівської міської державної лікарні ветеринарної медицини просила суд у підготовчому судовому засіданні звільнити обвинуваченого від кримінальної відповідальності з передачею його на поруки трудовому колективу.

У задоволенні вказаного клопотання суд відмовив, посилаючись на те, що однією з обов’язкових умов звільнення особи від кримінальної відповідальності за правилами ст. 47 КК України є її щире каяття, що може мати місце як безпосередньо після скоєння злочину, так і в період досудового слідства чи суду. В підготовчому судовому засіданні прокурор повідомив, що обвинувачений своєї провини на стадії досудового розслідування не визнавав, сам обвинувачений не заперечив даного факту.