flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваному у скоєнні крадіжок з проникненнями обрали запобіжний захід

25 квітня 2019, 14:32

ПРЕС-СЛУЖБА

ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ЧЕРНІГОВА

Підозрюваному у скоєнні крадіжок з проникненнями обрали запобіжний захід

         Особі, яка підозрюється у скоєнні крадіжки зі службового приміщення стоматологічної клініки «Естет» та замаху на крадіжку в магазині «Milano» на першому поверху ТЦ «Мегацентр», обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з визначенням застави у розмірі 39 000 гривень.

Матеріали кримінального провадження та доводи прокурора дали суду достатні підстави вважати, що підозрюваний може переховуватися від органів досудового розслідування та суду, а також вчиняти інші кримінального правопорушення майнового характеру.

Варто зазначити, що раніше до підозрюваного був застосований запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту на підставі ухвали слідчого судді від 02 січня 2019 року. Однак вже наступного дня він порушив обмеження, встановлені судовим рішенням. При відвідуванні житла особи, останній був відсутній за місцем проживання, місце його знаходження неможливо було встановити, у зв’язку з чим був оголошений в розшук.

Сторони процесу можуть оскаржити судове рішення протягом 5-ти днів з дня його проголошення. Для особи, яка перебуває під вартою, строк подачі апеляційної скарги обчислюється з моменту вручення їй копії ухвали суду.